Over Carla & Ineke

Gediplomeerd ziekenverzorgenden. Met onze jarenlange ervaring is de passie duidelijk:
 “de zorg voor mensen met een vorm van dementie”

Wij begonnen als collega’s maar zijn inmiddels goede vriendinnen. Ons werkende leven brengen wij door in verpleegtehuizen, woonvormen voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking en de thuiszorg.

Dementie loopt als een rode draad door ons leven. Wij kijken met een andere blik naar de mens met deze aandoening. Niet naar wat zij niet meer kunnen maar naar hun mogelijkheden. Wat vinden ze leuk? Waar ligt hun levensvreugde? Wij vinden persoonlijk contact van levensbelang!

In ons werk zijn we altijd op zoek naar verbeteringen in de zorg. We kijken kritisch naar elkaar en naar de collega’s. Bij ons staat de aandacht voor de psyche van de mens met dementie echt centraal.

Wij besloten samen verder te gaan. Een bedrijf te starten om onze expertise in te zetten. Onze kracht is de natuurlijke capaciteit om te gaan met mensen met de ziekte. Geduld, empathisch vermogen, trouw, verantwoording, duidelijkheid, gedrevenheid, een open visie, toegankelijk, respectvol in de omgang met cliënten. Het is duidelijk dat er veel behoefte is aan een vorm van ontzorgen.

De vertrouwde omgeving met bekende begeleiders is voor mensen met dementie van noodzakelijk belang. Wij, Carla en Ineke van Remember Thuis, bieden u een passende begeleiding en ondersteuning!